«12345...7»

Moderátor
12 éve
Üdv Betonkezűek!

Szólítsatok Krisznek. 14 éves vagyok,8. osztályos tanuló, (jó tanulmányi átlaggal ) Budapesten élek. Szabadidőmben dobolok, tanulok és stickezek. Úgy kb. 7 éve dobolok, voltam már jó pár fellépésen, és egy rézfúvós zenekarban is dobolok. (általában pergődobon, de ezen kívűl rézcintányéron is néha). 3 külföldi turnén voltam. Először Franciaországban voltam Valenciennben (nem tudom hogy így írják-e mert francia). Akkor voltam Párizsban is másodjára. Aztán a Nizzai karneválon is vonultunk, nagyon szép volt. ( csak az idegesített, hogy állandóan dobálták ránk a konfettit. menetelés közben :)) Legutoljára idén nyáron voltam Olaszországban, Ivreában. Egy kivételével mind éjszakai fellépés volt. a legdurvább délben volt amikor huszárruhában tűző melegben játszottunk). Akkor bejártam Milánót és Torinót.
Két nyelven tanulok, németül már 8 éve és angolul 3 éve. Érdekelnek a természettudományok, ezek közül a fizika és leginkább a csillagászat. Ezért sokat szoktam nézni Discoveryt , és ha éppen nem köt le akkor Comedy Centralt. A kereskedemi csatornákat az utóbbi időben eléggé megutáltam, szinte nem is nézem, Kedvenc zenéimet nem tudom külön kategóriába sorolni, ami tetszik azt hallgatom. :)
A Stickmant 2009 tavaszán kezdtem. A játékot az egyik osztálytársam mutatta. Akkor volt az első klánom amit a haverokkal csináltunk. Ennek nem volt nagy jelentőssége. Eleinte csak pár hetet játszottam, mert az osztálytársaim is megunták. 2009 őszén megint elkezdtem játszani, akkor már komolyabban. Akkor hívtak meg az Uchiha klánba, ami elég inaktív lett. Én voltam az egyetlen aktív, mert az alapítója kirúgta aki nem játszott. Maradtunk így ketten. Még így is több hétig a heti TOP 10-be tartottam a klánt egyedül, mert az alapító is inaktív lett. Ekkor hívott meg a -[PSC]-be Legendarys, bár még így is nehéz szívvel hagytam el az Uchihát. Amikor feloszlott a klán, abbahagytam a játékkal megint pár hónapra. Amikor ismét elkezdtem játszani, a -[PSC]-t ismét megalapította Legendarys, viszamentem hozzájuk. Ez azt hiszem a reaktor event után volt 2011 elején. Addig maradtam a klánba amíg az oldal megújulása miatt mindent klánt újraalapítottak. Ezután sokáig nem volt klánom próbálkoztam az -ELIT-tel, és eközben nagy baklövésem miatt csatlakoztam a Hero-ba. Ez a klán hamar fel is oszlott. 2 hónapot megint kihagytam, és idén októberben kezdtem újból játszani. Meghívtak az FC-be, és eközben irónikusan megint Legendarys hívott, hogy jöjjek a Betonba. Ennek nagyon örültem, bár ez azt jelentette hogy hagyjam ott az FC-t. Nehezemre esett búcsúkörlevelet küldeni a tagoknak, de megtettem. Nevezzen bárki klánvándornak, remélem érti is miért történt. Most már nem akarok máshova tartozni, csak ide hozzátok. Várom a szavazatokat.

Üdvözlettel: Krisz4002

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
12 éve
Kedves Betonosok!
Gondoltam Összeszedem magam oszt' írok pár sort magamról.

Hivatalos Állampolgári nevem :D: Szép Ákos András
2001.02.09-én születtem. (Fiataval vagyok nem si kicsit.)
Az 5. Osztályt taposom a 17. ker.-ban az Újlak Utcai Általános Német Nemzetiségi és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolában(Liheg).
Jó hosszú. :D
Szeretek (Ha Felhúztam magam és eszembe se jutna hazamenni) idejárni.
A Kézilabdát Január óta Űzöm és sok sikerélményem van.
Számitógépet 4 éves korom óta használom egys-mást célra.A Stickmant 2010 Januárjában szepakos01-el kezdtem 2000 killig sikerült elmennem és bannoltak.A Szpakos accal 2010 augusztus 28.-án kezdtem játszani Kisebb-nagyobb kihagyásokkal (legtöbbször a Suli miatt.).Általában Hétvégente tudok gépezni De azt se mindig sticken töltöm (a Sok Low miatt). 10000 killem van de dolgozom a felhozatalra 20-ig min.. Tudom kicsit killek szempontjábol korán jelentkeztem de Szeretnék ( ha felvesztek) egy stabil helyet.Klánok: Monster volt anno. Most meg az -SL-(-StickLows-).Mind 2-ben Kb fél évig voltam.Ja és Volt a NemKellKlán :D (Az csak Poén).

Klánból ismerem:Gunárt
Andrist
Májnát
Damiszt
Bjút
Kriszet
Dzsidzsit
Bőrmajmot

Kb. Ennyi

Üdv:Szepa

Felhasználó
12 éve
Tisztelt Betonkezű klán!

Szeretnék pályázni az üres helyre!

Curriculum vitae/Önéletrajzom:

Magánéletem:
Budapesten születtem, 1998 január 24-én 5 éves koromig nagymamáméknál éltünk.
A szüleim elváltak most a muteromnál lakom nyáron viszont át fogok költözni a fateromhoz.
Herman Ottó Ált. Isk. járok 8./c-s vagyok. A tantárgyi átlagom 4.3. Kedvenc tantárgyaim a töri, tesi, info, technika! Tudok sütni, főzni, kedvenc ételem a palacsinta. Shaolin Kung-fu edzésre járok hetente 2-szer, kosárlabdázni hetente 5-ször szombatonként meccsekre. Otthon nem tudok játszani csak Ace of Spadesel mivel nem túl jó a laptopom és a netem se valami gyors. Kedvenc filmem a Star Wars 1. része. Kedvenc zeném sok van, minden félét, fajtát hallgatok. Télen kb. 4-szer megyek korcsolyázni. Paint Ballozni járok évente 1-2-szer. Születésnapomra kapok egy airsoft Scart. Az államcsőd után, ha lesz, akkor kapok egy új laptopot és hozzá egy gyors netet. Addig internet kávézókban játszom a stickmanon. 190cm magas vagyok a tornasorban a 2. 45-ös lábam van. Sok haverom van barátaimból mindössze 4. Apám logisztikai vezető Anyám gyógyszerész. Tőzsdézek eddig 5000 Ft-ot sikerült pluszba bezsebelnem. Most Budapesten lakom a 7. ker.-ben (Hikman közelében). Kedvenc sportom a kosárlabda és a ping-pong. Biciklivel járok suliba. A Neumann János, Schulek Frigyes és Egressy Gábor iskolákba adtam be a felvételit. 55andris és KCSK az osztálytársam. Volt sáskám, hörcsögöm, halam, de megöregedtek. Már 3-szor kérdezték meg tőlem, hogy „Mennyi az idő?” Szerencsémre mind háromszor nálam volt az órám. Anyai ági rokonaim Debrecenben laknak. A StickMagazin és a Fehér Tigris Shaolin Kung-fu egyesület oldalának én vagyok a szerkesztője. ( www.facebook.com/kungfuoktatas ) Mindegyik évszakban szeretek valamit. Mindig keresem az arany középutat.

Stickman:
A játékot Oli mutatta. Több mint 3 éve játszottam először. Csináltam infó órákon 1000 killt aztán abba is hagytam ekkor a Betonkezű klán tagja voltam. 1 évvel később 55andris újra indított engem a stickman irányába. Rögtön be is léptem a klánjába akkor még csak 20.000 killje volt, de akkor az már soknak számított. Aztán a hn után jött a saját klánom az –NW- aminek a legjobb helyezése 4. volt, de nem vagyok annyira büszke rá mert voltunk vagy 40-en! Ezt követte az [FC] fél év után főnöki posztot kaptam 2 hónappal később elsők lettünk 1 és fél napra a toplistán. Nem sokkal később összeomlott az oldal. Minden héten 4 szer ránéztem az Error kiírásra 2 hónapon keresztül. Aztán elindult az új oldal vártam egy hetet, hogy Snow vagy Hector újraalapítsa az [FC]-t de nem történt meg. Én újraalapítottam az [FC]-t de már túl késő volt Semic megalapította a Starbucks caffee hause klánt és az [FC]-sek fele oda ment. 1 hónap múltán kilépett Mandrew utána ment Ronaldo a 2 (volt) legjobb haverom a stickmanen. Ezután következtem én Snow-val megbeszéltem. (Most is hívogatnak vissza de nem megyek mert szerintem ellámultak.) Ezt követte a [KD] szintén osztálytársam alapította (KCSK). Inaktív lett a klán és megszűnt. (Most azért próbálgatja újracsinálni.) Én meg már fél éve klán nélkül vagyok. Az –ELIT- volt a célpontom TGF ügyben mert tőlük sokkal több embert ismerek köztük Fradit is akivel személyesen is dumáltam a Bajnokságon és Facebook-on sokat dumálunk. Letettem róla mert Szőke[*] nemet mondana pedig facebookon megpróbáltam lebeszélni. Közületek nem sok játékost ismerek csak fórumról, viszont 55andris az osztálytársam.

Tech:
MPG: Wicked Sick (Most nagyon elszoktam tőle)
Quadro (régi): Wicked Sick (Az újjal csak Godit sikerült szereznem!)
NOOB: God like (Szerintem most ezzel vagyok a legjobb)
X72: Dominating (Régivel)

GUN:
M4A1: God like
M82A3: 98-as Wicked Sick (Első wicked ha nem hiszed kérdezd 55andrist!)
Law: Wicked Sick (Végül magam lőttem ki közelharcban! (Még akkor volt bombing cucc.))
MP5 (retek): Wicked sick (Nem rég csináltam egy 41-es wicked-et)

Mostanában MP5-tel és NOOB-bal nyomulok de a QUAD-ot sem vetem meg.
Megpróbálok abban a csapatban lenni amibe kevesebben vannak de azért persze nem fogok ide oda ugrálni egyik csapatból a másikba! A játékban a toplistán 10-20 perc alatt az első helyre szoktam kerülni. Általában tartani is szoktam a helyem. Egyszer volt, hogy megpróbáltam hetiben első lenni amikor beteg voltam de sajnos csak csütörtökön lettem beteg és vasárnap nem játszhattam már mert mind a 3 nap egész nap nyomtam a stickmant és így több mint 2500 killt szedtem össze és az 1-nek pontosan 3000 killje lett. Voltam a 2. stickman bajnokságon is és hoztam különdíjjakat. Akiket személyesen ismerek stickmanből: Fradi, Admin, Bolint, Oli, 55andris, KCSK, CAKKO, Xpisti , Hector és még sokan mások. Fórumot rendszeresen használom.

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001389955535
Skype: SMWF.Daved
MSN: david.david98@gmail.com

Köszönöm, hogy végig olvastad!

Köszi, hogy felvettetek! :)

Üdv.: david_rossz

Legutóbb szerkesztve david_rossz által.

6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz


❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Felhasználó
12 éve
Üdv Betonkezűek!

Úgy döntöttem jelentkezem. Sokáig gondolkoztam, hogy megtegyem-e, de végül arra jutottam hogy itt, és így lenne a legjobb számomra.
Ezidáig a Fire Power sorait erősítettem, de a várva várt újraéledése a klánnak ha el is jött, nem bírta sajnos sokáig.
Maga a társaság nagyszerű volt, de a hozzá állás már kevésbé. Mind1 titeket ugyebár nem ez, hanem a jelentkezésem érdekel. 
Kicsit a monitoron innen eső énemről. Takács Tamásnak hívnak, 15 éves, 10 hónapja boldog párkapcsolatba élő, 4-5-ös átlagú diák vagyok, erősségem leginkább az irodalom-költészet. Mint a koromból már kitalálhattátok 8.-os vagyok idén felvételiztem. ( ebből, no meg persze a játék iránt elvesztett érdeklődésemből adódik az inaktivitásom )
Hobbiaim közé az airsoft-ot, a biciklizést, kosarazást és az úszást tudom sorolni. PC-n leginkább Mw3-al, Tf2-vel és MineCraft-tal játszom.  Zenei téren a rock, punk, metál irányvonal a fő, de szeretek mindent meghallgatni, és keresni benne a szépet. 


Stickman:
Idén nyáron lesz két éve hogy játszom a játékkal, ez idő alatt rengeteg mindent csináltam. Volt ott sok hülyeség, sok barát, meg egy bambi. Valójában nem szeretném most itt ebben a jelentkezésben részletesen taglalni a dolgot, Skype-on napi rendszerességgel elérhető vagyok, bár sokszor csak mobilról ( ugye Andris? :P ) ott bátran felelek minden kérdésre. A játékban 10-ből 9-szer Tech vagyok, MPG-vel, és szivarral a számban. Csak akkor megyek át Gun-ba, ha olyan lagg és tömegnyomor van hogy az már MP5-t kíván.
A klánból Hunit, Málnát 55andris-t és régebbről egy kicsit Vexillarius-t ismerem. Klánfórumon mindig is aktív voltam, a nagy fórumon már kevésbé, de úgy voltam vele ha bölcset nem tudok mondani akkor inkább csendbe maradok.
Az ok, hogy miért is szeretném bedugni a kezem abba a bizonyos betonkeverőbe és közétek állni, igazából elég egyszerű: jó társaságnak tartalak benneteket, ahol ér valamit az ember.

Elérhetőségek:
Skype: semic.smwf
Mail: semic@me.com
Fb.: Azt majd pm-ben.

Üdvözlettel Sirius.

Felhasználó
12 éve
Ahoj, Betonkezű!

The_Predator vagyok, emberi nevemen Olivér. A klán nagyrésze ha jól tudom ismer, de azért ragaszkodom egy jelentkezéshez. Na de kezdjünk csak neki.
Előszőr a magánéletemről szeretnék pár mondatot idevésni:
Szabó Olivér vagyok, jelenleg Általános iskolás tanuló. Félévkor 4es átlagom lett kb, de ezt csak az órán odafigyeléseknek köszönhetem. Sokat xboxozom, mert ugye a kicsike laptopomnak nem éppen egekbeszökő a teljesítménye. Szeretek zenét hallgatni, inkább csak a metál stílusirányzatait, de ezek közül a kedvenceim a Slipknot, Atreyu, Children of Bodom, és az Escape The Fate. Úgy dióhéjban ennyi amit tudni kell a magánéletemről, szóval át térek a virtuális, játékbeli énemre:
The_Predator néven kezdtem el a játékot, azóta is ezt viselem. Jelenleg
25k körül tartom számon a pontjaimat, amiket körülbelül 2 év alatti ittlétem során sikerült összeszedni. Sok klánom volt, amire nem vagyok büszke, de szerencsére tagja lehettem néhány jó klánnak, melyet szeretnék meg említeni.
Kezdeném a Hungarian Gunners, azaz a -[H.G]- névre hallgató klánnal. Nagyon szerettem tagja lenni, itt ismertem meg Hunit, és Andrist.
Na de folytatom a sort, méghozzá a Mortalssal. Itt töltöttem a legtöbb stickbeli időmet. Bekerülésemet Bálintnak, és Dendonak köszönhetem többnyire, de mivel Bálint elment, és Dendo pedig inaktív lett, nem egészen találtam a helyem. Ezt elviseltem egy darabig, de mostmár elárasztott a teljes bizonytalanság.

A Betonkezűből, mint már említettem sok játékost ismerek, de azért leírom.
Kezdeném Janival, aki nélkül most nem lennék itt, ő próbált mindig is át csábítani, és úgylátszik ezúttal nem tudtam ellenállni.
Aztán még ott van Andris, Huni és Gaz, az előző klánjaimból.
És még Marc, Damisz és Legendarys, akiket már fogalmam sincs, hogy hogyan ismertem meg, de azt tudom, hogy nem bántam meg.
Nos, a jelentkezésem végére értem. Remélem elnyertem tetszéseteket.

Elérhetőségeim:
Skype: predator123oli
E-mail: dj_wess@windowslive.com

Legutóbb szerkesztve The_Predator által.


Felhasználó
12 éve
"Badics Alex létrehozott egy játékot,
Mérő Bálint megcsinálta a honlapot.
Folyton-folyton fejlesztették,
Mindig-mindig jobbá tették.
Ez nem volt más, mint a Stickman,
Ha nem hiszed, gyorsan nézd meg!
www.stickman.hu,
Van Klánbázis, na és Fórum!
Itt moderál Sady és Oli,
Admin, Bolint, ja és Tomi!
Az oldal vadi új dizájnja:
Nagyon jó lett, Bolint nekünk szánta.
Megújult a Klánbázis,
Bolint és green csinálták is...
S egyszer csak jött a veszély,
Hogy az egész minden csak úgy elvész!
Mert a sok kis pöcs be anyázott,
Földig mindent lealázott.
Ezt hát Admin megunta,
Ezért írt a Fórumra.
Leírta, hogy abbahagyja,
Nem lesz tovább, vége, slussz-passz!
Erre mi Stickken békét hirdettünk,
Gun és Tech végre megbékült.
Ez mind megható, de hiába,
Vége lesz a játéknak!
Elvész minden fejlesztés,
Admin bepipult: ,,Vége, és kész!"

Bélteki János Benjamin ( Dzsidzsi )

Ez rosszabb, szeretlek 2010 április. :DD
.

Felhasználó
11 éve
Üdv Betonkezű klán, és Klán tagok.
Ma Leadnám hozzátok a jelentkezésem.

Magamról:
S.Áronnak hívnak, Gödi lakos vagyok, 3 éve vízilabdázok Vácott.13 éves leszek augusztusba, most mennék 7. osztályba, csak kiköltözünk nyár végén Németországba, ezért magántanuló leszek.Az átlagom körülbelül 4-es. Hobbiaim a gépezés(általában SMWF,és x-box) Haverokkal lógni, meg sportolni.A játékot ace-man mutatta.

Stickmanról:
2010.04.11-én kezdtem játszani ezzel a játékkal, de akkor még nem voltam regiztrálva.Rá egy hónappal, regisztráltam kenny-0043 néven. Elég jól ment a stickman, de 3,5k-nál abba hagytam kb. egy évre. (meguntam). 2011.10.24-én újra elkezdtem játszani, 1 hónap alatt, meg is lett a 10k, ezzel bekerültem -ELIT-A ba. 12k-nál megváltoztattam a nevem N00B-á. Kb 2 hétre rá, feltörtek -_-. Megváltoztatták a nevem, és kiléptek -ELIT-A ból.
Csak lenne már egy újítás..:DD

Klán amiben sokat voltam: ÖKK. 2 hónapot, kiléptem mert inaktív volt, -ELIT-A.

Klánból ismerem pl.: Kirsz-t, Damisszal sokat szoktam beszélgetni, Meg ottvan andris. Vele is szoktam ha fent van. Amióta elkezdtem játszani, mindig is a Betonkezű volt az álmom. Remélem most valóra válik, bár szerintem nekem nincs nagy esélyem nálatok, de bízok benne! :)


Elérhetőségeim:
-Msn: aronka9@freemail.hu
-Skype: Nincs.
-Facebook: Aronn Sajtos



További szép napot :)
Remélem bekerülök hozzátok.
:) Sziasztok :)

BETONKEZŰ FOR EVER :)

Felhasználó
11 éve
Szasztok
Bálint vagyok, ha megbocsátotok nem mondanám meg a vezetéknevem. Imádom a Janit , de nagyon. Ja meg az Olikámat.
A lényeg az ,bla bla bla Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam pulvinar tellus et ipsum. Praesent sodales, libero sed posuere pretium, leo est faucibus libero, eu sodales nunc mauris sed mi. Sed non felis quis lacus facilisis molestie. Aliquam pellentesque egestas arcu. Praesent pretium consequat massa. Quisque mattis, felis eu tincidunt porttitor, nunc justo vulputate libero, non consequat ipsum est vitae lectus. Mauris lacus. Suspendisse et ipsum. Fusce odio. In nec pede id risus egestas pellentesque. Vestibulum et massa. Morbi ullamcorper libero at dolor. Vivamus vitae massa quis nunc mattis tincidunt. Cras euismod tempus pede. Aenean at dolor at lacus venenatis dapibus. Nulla non ante eget nibh volutpat vehicula. Morbi eu lectus. Suspendisse accumsan tincidunt tellus. Etiam neque nulla, luctus at, ultricies ac, lobortis placerat, sapien. Nullam mauris est, feugiat vel, ornare ac, ultricies at, tellus. Quisque elementum molestie lacus. Nullam ligula massa, eleifend id, rutrum et, scelerisque sit amet, augue. Fusce ornare sapien id eros.
Imádom a betonkezűeket meg Gazt meg Earlt is.
Remélem végig olvastátok a latin szöveget.

CSÓK

Felhasználó
11 éve
Tisztelt Betonkezü! Szeretném leadni a jelentkezésemet mert látom ,hogy sokan kiléptek a klánból.12éves vagyok és imádok stickmanazni meg focizni.Gyöngyösön élek .Nagyon meg tetszett nekem ez a klán mert jo fejek vannak benne.Nagyon aktiv vagyok.Az volt az álmom hogy egyszer bekerüljek a Betonkezübe.Ha egyszer is bekerülnék a Betonkezübe soha de soha nem lépnék ki.Meg ez már nagyon régi klán.Térjünk vissza az életemre.Kedvenc ételem a Pizza.Sok mindenen mentem már keresztül az életben.A játékba a kedvenc fegyverem a law meg a m4.Köszönöm hogy le add hattam a jelentkezésemet. Irta:DjBence

Felhasználó
11 éve
Sziasztok jelentkeznék klánotokba.
13 éves vagyok.
utálom a sulit.
és szeretem a stickman.
a klánban benevan a 2v2 társam.
és szeretem a focit.
a f1 et
és a nba-t.
és teljes nevem halász gergő bocs hogy kicsi betűvel írom csak fadógyizok
ja és érden lakom.
remélem ez elég hosszú volt.
Köszönöm
köszönöm hogy meghallgatatok.Viszlát
«12345...7»